Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Huis aan huis december 2017 Het is blauw en rijdt als ’n trein…

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Spiksplinternieuwe treinen en vervoerders op twee Overijsselse treintrajecten en (binnenkort) een nieuwe treinverbinding met onze oosterburen. Reizen met het Overijsselse openbaar vervoer wordt steeds eenvoudiger, duurzamer en leuker!

Blauwnet

Sinds 10 december reis je op alle regionale treintrajecten in Overijssel met Blauwnet; een samenwerking tussen de vervoerders Arriva en Keolis, die in opdracht van de provincie door Overijssel rijden. Je checkt op Blauwnettrajecten slechts één keer in en uit, hoe vaak je ook overstapt tussen de verschillende regionale treinen. Let op: stap je over van Blauwnet naar de NS (of andersom), dan moet je wel uiten inchecken. Je herkent Blauwnet aan de blauwe elektrische treinen en de in- en uitcheckpaaltjes met een blauw logo. Uiteraard kun je gewoon reizen met je NS-abonnement of ov-chipkaart. Kijk voor meer informatie op www.blauwnet.nl.

Nieuwe blauwe treinen

Keolis Nederland verzorgt het treintraject Kampen - Zwolle - Enschede in opdracht van de provincie Overijssel. De nieuwe Flirt-treinen zijn van alle gemakken voorzien: wifi, stopcontacten en usb-aansluitingen in de eerste en tweede klas, informatieschermen, een gelijkvloerse instap en een rolstoeltoegankelijk toilet. Kijk voor de treintijden op
www.keolisblauwnet.nl/reisinformatie/dienstregeling.

Op naar Bielefeld

Vanaf 14 januari 2017 start een nieuwe treindienst van Keolis Deutschland. Vanaf dan reis je vanaf Hengelo en Oldenzaal, met een elektrische trein, naar Bad Bentheim, Osnabrück en Bielefeld. Meer informatie vind je binnenkort op www.eurobahn.de.

Tip: Oost abonnement

Reis je veel met de trein en/of bus in Flevoland, Gelderland en Overijssel? Dan is het Oost abonnement iets voor jou. Het abonnement is er in verschillende varianten, kijk snel op www.ervaarhetov.nl/productchecker.

(foto: Keolis)Downloads

Milieu en duurzaamheid Fysieke voorzieningen Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 19-12-2017