Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

OverIJs - Wie kiest het lekkerste ijsje? Vakjurylid: Harald Droste

Media {{draggableItems.length}}

Terug naar

Terug naar

"Wat is lekker eten? Meer aandacht voor de smaak dan hoe het eruitziet."

Na een aantal jaar in Amerika te hebben gewerkt bij grote hotelketens zoals Ritz Carlton, kwam Harald terug naar Twente om het hotel van zijn ouders over te nemen. Met eigenwijsheid in de positieve zin van het woord haakte hij in op de leegstand van boerenbedrijven: Droste’s Herberg (ja, dat restaurant waar jouw ijsje op de kaart kan komen te staan!).

Harald Droste

Harald Droste

Samen met een aantal boeren heeft Harald het boerderijlodge concept opgezet: kleinschalige luxe architectonische vakantieverblijven op bestaande boerenerven in vrijkomende schuren of gedeeltes van boerderijen. In de keuken van Droste’s Herberg wordt voornamelijk gewerkt met streek- en seizoensgebonden producten. De biologische producten worden geleverd door boeren uit de buurt.



Downloads

Energie Evenementen
Laatst bewerkt op: 09-08-2016