Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

De beroemde visionair denker was in Zwolle op 18 maart Simon Sinek live!

Onderdeel van:

Onderdeel van:
Lovers

Simon Sinek behoort tot de meest gevraagde sprekers ter wereld van dit moment. Zijn beroemde TED Talk ‘Start With Why’ is meer dan 25 miljoen keer bekeken en is een bron van inspiratie voor veel leiders en organisaties.

Simon is zelden in Nederland. Op vrijdag 18 maart was de beroemde visionaire denker Simon Sinek bij ManagementPlezier in Zwolle voor allernieuwste seminar over leiderschap. In Theater De Spiegel sprak hij voor ondernemers, leiders, adviseurs en verschilmakers in een ochtendvullend programma. Maar liefst twee uur lang stond hij op het podium.

Simon zet je aan het denken
In het seminar ‘Simon Sinek Live!’ heeft Simon heel veel mensen op een positieve manier aan het denken gezet met vragen zoals "Hoe kan jij een betekenisvolle bijdrage leveren aan een betere wereld voor jezelf, je team en je organisatie?" en "Hoe word jij een inspiratiebron voor anderen?"

De ochtend werd op bevlogen wijze geleid door Jitske Kramer. Jistke is expert in leiderschap en organisatieverandering. Ze is bekend als schrijver van de bestseller ‘Deep Democracy’.

Simon Sinek
Simon Sinek (1973) is onverbeterlijke optimist, jong en onconventioneel. Hij gelooft in een positieve toekomst en onze mogelijkheid om die samen vorm te geven. Hij wordt omschreven als een visionaire denker met een briljant intellect.

Simon Sinek

Simon Sinek

Over Managementplezier
ManagementPlezier uit Zwolle organiseerde deze seminar. Zij heeft met een groot aantal gerenommeerde sprekers gewerkt die tot de nationale én internationale top behoren. Kijk voor meer informatie op de site.Downloads

Onze favorieten Video Energie Evenementen Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 04-08-2016