Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Alle ingezonden groene ideeën worden gaandeweg het hele proces, onder toeziend oog van een aantal experts, bediscussieerd op haalbaarheid, kostenplaatje en de uiteindelijke toegevoegde groene waarde van het idee voor provincie Overijssel. Tijdens deze speciale contactmomenten gaan experts samen met de initiatiefnemer aan de slag. Zo werken zij samen van hun groene droom naar de ideale uitvoering. Uiteindelijk zijn het de inwoners van Overijssel die op de finaledag op 28 januari het beste idee uitkiezen.

Heb je een vraag aan een expert? Schroom niet en neem contact op!

De experts:

Marjan Vervoort

Marjan Vervoort
Projectleider bij provincie Overijssel

"Als projectleider ben ik bezig met groen in de stad en kinderen meer in aanraking te brengen met groen. Dat betekent het ondersteunen van mooie initiatieven van diverse groepen die alle bezig zijn met deze thema’s. Tegelijkertijd ook het zoeken naar manieren om bewoners hier een rol in te geven. Dat gebeurt al bij veel projecten, maar leuk om te kijken wat er nog meer kan, zoals dit proces!"

Frank Kuhlmann

Frank Kuhlmann
Docent in basisonderwijs op de Jenapleinschool

“Met 20 jaar onderwijservaring in vernieuwings- en speciaal onderwijs ben ik een kritisch, betrokken meester die op zoek gaat naar ontwikkeling, waarbij ik de grenzen van mezelf en het onderwijs opzoek, ik leer.
Momenteel werk ik drie dagen in het basisonderwijs waar ik lesgeef aan een groep 3-4-5.

Daarnaast ben ik lid van een docentendenktank en hierin werk ik aan een onderzoek/voorstelling; een verscheurend verlangd zoeken in VERhalen. Een experimenteel onderzoek/voorstelling waarin ik VERhalen ontdoe van structuur en onthul; ont-dekkend, ont-wikkelend en aandacht vragend voor de rijkdom van VERhalen van mensen.”

Lieuwe Dijkstra

Lieuwe Dijkstra
Stadsecoloog

Lieuwe is stadsecoloog bij de gemeente Zwolle. Van oorsprong is hij ecoloog. Zijn
expertise is stadsecologie & stedelijk groen en natuurlandschap.

Egbert Beens

Egbert Beens
Boswachter (Ranger) bij Staatsbosbeheer

Egbert werkt al ruim 34 jaar bij Staatsbosbeheer, waarvan 18 jaar als boswachter in Noord-West Overijssel. Zijn werkgebied is Nationaal Park de Weerribben-Wieden, de Woldberg- Eese, De Oldematen en het Nationaal Landschap IJsseldelta waar hij in totaal 6300 ha natuur beheert. Zijn vakgebied is voorlichting, pr en recreatie. Doel is om mensen in contact te brengen met de natuur om deze te laten beleven en waarden ervan te laten zien.Downloads

Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Ingezonden ideeën